Grunder i beteendeanalys för djurtränare

Status
Inte anmäld
Kostnad
kr850

Innehåll

Det många känner till som “inlärningsteori”, hör hemma inom det akademiska ämnet beteendeanalys. Beteendeanalys är ett naturvetenskapligt perspektiv för att förstå, förutsäga och påverka beteenden, som har relevans inom en stor variation av tillämpningsområden. I den här kursen får du en introduktion till några av de grundläggande koncepten som du som djurtränare har stor nytta av i din vardag.

 

Upplägg

Den här kursen ingår som den del i OHR+ utbildnings instruktörsprogram men går att delta i även som fristående kurs. Den består av 13 inspelade föreläsningsavsnitt om totalt ca 4,5 timmar som du går igenom i din egen takt. Kursperioden, 21 mars till den 12 april, avslutas med en gemensam Q&A via Zoom där du får möjlighet att ställa frågor på materialet.

 

Föreläsare

Eva Bertilsson har en mastersexamen i beteendeanalys från Oslo Metropolitan University. Hon arbetar internationellt som lärare och coach inom många olika områden, både med människor och med en stor mängd olika djurarter. Läs mer om Eva på hennes hemsida www.carpemomentum.nu

Till sin hjälp att ta fram materialet, och som samtalspartner i inspelningarna, har hon haft Carolina Fransson. Carolina är erfaren hästtränare och instruktör med studier i beteendeanalys som fortbildning.

 

Kursstart

Kursmaterialet blir tillgängligt i samband med kursstarten den 21 mars.