Grundkurs, steg 1 (feb 2022) – Introduktionsvecka

Status
Inte anmäld
Kostnad
kr100

Välkommen till den här introduktionsveckan då vi kommer att titta närmare på vad belöningsbaserad träning innebär och framför allt hur man startar på ett bra sätt. Syftet med kursen är att du ska kunna få alla dina frågor besvarade innan du bestämmer dig för om du vill introducera din häst till detta sätt att träna eller inte. Även du som tränat ett tag men som vill ha hjälp att få mer harmoniska träningspass är också mycket välkommen!

Datum

Kursen hålls den 7-13 februari

Material på kursportalen

Här på webbkursportalen kommer det vid kursstarten att finnas både små korta föreläsningar och en del skrivet material. Tanken är att du går igenom kursens olika avsnitt i din egen takt under veckan.

Zoomträff

OBS! Du som går kursen och letar efter länken till Zoommötet – Se under kursens första avsnitt “Hur fungerar kursen?”

Kursveckan avslutas med en Q&A  på söndagen kl 18.00-ca 19.30 via Zoom. Du kommer då att träffa Anna Hjelmroth, Lisa Alm och Sara Klein Alvervik som är lärare på steg 2 och 3. Även Carolina Fransson, som undervisar på våra mer avancerade kurser, kommer att finnas på plats för att svara på frågor.

Vi hoppas att du har möjlighet att vara med live och ställa just dina frågor om belöningsbaserad träning – Ju större medverkan från deltagarna som vi får, desto mer innehållsrik kurs!

 

Ingen träning med egen häst

Det ingår inga praktiska moment under den här introduktionsveckan. Övningar som du gör med din egen häst kommer istället att dyka upp först i grundkurs, steg 2.

Tekniska plattformar

  • För att delta behöver du inloggningsuppgifter här på vår webbkursportal. Detta får du i samband med kursanmälan om du inte redan har ett konto.
  • Vi använder även Zoom, som är ett lättanvänt distansmötesverktyg. Du får en länk inför mötet som du kan öppna direkt i din webbläsare eller ännu hellre via de Zoom-appar som finns både för mobil och dator.